top of page

OM FIGHT BACK DESIGN

Møt Kristine

Møt Kristine

Jeg heter Kristine Myhre Andersen og er eier av Fight Back Design.

Min bakgrunn for å drive med treningstøy er at jeg er tidligere idrettsutøver. Jeg har drevet med blant annet håndball, paintball og kickboxing. Jeg har konkurrert på landslagsnivå og spilt både nasjonale og internasjonale turneringer på elitenivå. Under mine mange trenings og reisedøgn og ulike konkurranseforhold har jeg selv opplevd viktigheten av å ha treningstøy av høy kvalitet.

Jeg husker hvor stolte laget mitt var det året alle i klubben hadde fått like og unike klær som representerte oss om gruppe. Vi var i på turnering i utlandet og vi kom gående som en stor enhet inn på turneringsområdet. Den følelsen av det å være en del av noe større, det å være sterke sammen, er en følelse jeg ønsker at alle som driver med idrett skal få.

Så det er her jeg kommer inn med unikt treningstøy av høy kvalitet.

Jeg har selv drevet en stor klubb og arrangert mange store turneringer og events. Utover dette har jeg vært landslagstrener og konsulent for NPF i mange år.

 

Jeg brenner for idrett og for å kunne bidra til at lag, foreninger og bedrifter skal få muligheten til å lage sitt eget unike design i høy kvalitets treningstøy.

wcM7_HqQ_edited.jpg
Historien om Fight Back
Th5yFPqg_edited.jpg
Fight Back!

Jeg har drevet flere firmaer tidligere.

 

Grunnen til at akkurat Fight Back Design ble til var at jeg hadde opplevd en del personlig og sportslig motgang og følte det var på tide å «Fight Back!»

Og hva bedre å kjempe tilbake med enn noe som gir treningsglede og samhold.

 

Jeg hadde brukt Anthrax som merke i mange år før jeg startet firmaet og visste hva de sto for i kvalitet og verdier. Jeg hadde møtt grunnleggeren Konstantinos Papapanagioutou flere ganger i forbindelse med større turneringer i Europa, men før jeg godtok agenturet på Anthrax i Norge var jeg og besøkte fabrikken mange ganger for å bli kjent med alle som jobbet der og få kontroll på alle leddene i prosessen og verdiene i bunn.

Jeg er veldig opptatt av mennesker og rettferdighet. Det at jeg vet at alle som jobber med klærne jobber under gode forhold og har godt betalt er viktig for meg. Det at jeg vet akkurat hvor tøyet til klærne kommer fra. Det at det langt ifra er produsert av barnehender eller folk under dårlige kår er essensielt for at jeg skal sette navnet mitt på det.

Sammen med meg har jeg noen utrolig gode venner og samarbeidspartnere som står i Fight Back boden på turneringer og hjelper der det trengs. Jeg hadde aldri klart meg uten dem.

Produksjonen

Produksjonen

Produksjonen foregår i Hellas av Anthrax Machines.

 

Anthrax eksporterer så mye at alle som jobber i fabrikken har europeiske lønninger. Alle standarder for arbeidsmiljø og produksjon er fulgt til fingerspissene og både blekk og tøy holder høye ISO standarder.

Klærne blir håndsydd på symaskin av fantastisk blide «Fredrikssons Fabrik» damer med høyt hårsprayet hår og tykke øyebryn. Hvert plagg blir nøye kvalitetssjekket i flere ledd.

Design og klær

Designet blir laget av meg i samarbeid med profesjonelle designere som selv driver med ulike idretter. Vi sender designet frem og tilbake med kunden helt til kunden er 100% fornøyd. Dette uten ekstra kostnader.

Man kan i løpet av en periode bytte logoer og samarbeidspartnere. Dette fikser vi enkelt for kundene når dette skjer. Navn og nummer på klærne er en annen ting som vi ikke tar oss ekstra betalt for, dette skal være en del av pakka.

Klærne blir trykket med hele designet integrert i klærne. Ikke sånn som de fleste av oss kjenner til når det gjelder tall som ramler av og logoer som blir hvite osv. Dette gjør at skal man slite ut en logo eller et design så må man slite ut hele plagget.

Design og klær
DSC_8342_edited.jpg

Jeg ønsker at alle klubber, lag og utøvere skal ha muligheten til å skille seg ut og lage sin helt egen unike identitet som representerer deres reise og styrke. På lang sikt ønsker jeg at Fight Back Design skal generere masse idrettsglede, samhold og arbeidsplasser til folk som vil gjøre en forskjell for blant annet ungdommen vår.

Fight Back Design er et lite firma med gode verdier og mye engasjement. Vi er stolt offisiell leverandør av landslagsdraktene til det norske brytelandslaget og en rekke andre landslag.

Spesialiteten er å lage unikt treningstøy og profileringstøy akkurat slik kunden ønsker og ser det for seg.

Jeg ønsker å være mer enn en vanlig leverandør av unikt treningstøy. Jeg er selv en ildsjel og jeg ønsker å støtte andre ildsjeler og lag med gode tips og råd fra min erfaring med idrett og arrangementer.

Dette sier kundene
DSC_8580_edited.jpg

Navn, Klubb

Del hva denne personen sier om Fight Back.

Dette sier kundene

Navn, Klubb

Del hva denne personen sier om Fight Back.

Navn, Klubb

Del hva denne personen sier om Fight Back.

bottom of page